Advies

Wij kunnen vrijwel elk etiket voor u maken. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Op deze pagina vindt u alvast nuttige informatie.

Oplage

De minimale oplage voor foliedruk is 500 etiketten. De minimale oplage voor kleurendruk is 1.000 etiketten. Vanaf 5.000 etiketten wordt de prijs per etiket aanzienlijk lager. In kleine oplagen is foliedruk goedkoper dan kleurendruk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Formaten en vormen

Wij raden u aan om indien mogelijk één van de veelgebruikte formaten/vormen te gebruiken. Dit is goedkoper en sneller omdat wij dan geen nieuw snijmes hoeven te maken. Veelgebruikte formaten en vormen kunt u bij de servicedesk opvragen.

Kleurendruk

Kleurendruk is in een kleine oplage duurder dan foliedruk. Het voordeel van kleurendruk is de veelzijdigheid.

Foliedruk

Kiest u voor foliedruk, dan kunt u geen exacte kleur opgeven. Een kleur wordt benaderd door een foliekleur te kiezen. Eén etiket kan meerdere foliekleuren bevatten. Er zijn alleen egale kleurvlakken mogelijk. Afbeeldingen met fijne details zijn moeilijk of niet te produceren.

Folie etiketten

Opmaak van het etiket

Eenvoudige etiketten kunnen wij voor u opmaken. Wilt u een geheel nieuw ontwerp? Dan kunnen wij een reclamebureau aanraden. U kunt bestanden aanleveren in PDF, PDS, AI of EPS formaat. Klik hier voor de aanleverspecificaties.Vraag om advies of een offerte