ANTWOORDEN OP VAAK GESTELDE VRAGEN

Hebt u een vraag over aanleverspecificaties? Klik dan hier voor meer informatie. Uiteraard kunt u meer informatie over aanleverspecificaties bij de servicedesk aanvragen.

Prijs
In het algemeen wordt de prijs van etiketten op maat door de drukkwaliteit en de gebruikte productietechniek bepaald. Wij leveren drukwerk in professionele kwaliteit en zorgen voor een professionele afwerking. Omdat de prijs per etiket beduidend lager wordt vanaf 2.000 etiketten, kan het verstandig zijn om ruim in te kopen. Onze servicedesk geeft u graag advies.

Kwaliteit
Omdat de kwaliteit van het digitale ontwerp een grote invloed heeft op het eindresultaat, vragen wij u geen JPG, GIF of BMP bestanden aan te leveren. Ook is het belangrijk dat de resolutie van een ontwerp voor drukwerk hoog is en dat het ontwerp is opgemaakt in CMYK. Vraag bij twijfel altijd eerst om advies aan de servicedesk.

Aan onze kant werken wij met geavanceerde druk- en snijmachines. Elke order krijgt bovendien onze persoonlijke aandacht zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteitscontrole.

Tekstetiketten
Naast etiketten op maat, maakt Practiquette ook eenvoudige tekstetiketten voor promotionele acties of gebruik als sluitzegels op enveloppen. Deze etiketten zien er bijzonder fraai uit en hebben een exclusieve uitstraling. Doordat u profiteert van het feit dat orders worden samengevoegd, zijn deze etiketten in een oplage van 250 stuks erg aantrekkelijk geprijsd. Klik hier om meer te lezen.

Foliedruk
Foliedruk etiketten zien er opvallend en chique uit. Omdat de kleur van de etiketten wordt bepaald door de gebruikte foliekleuren, kunt u geen exacte kleur opgeven. Ook is foliedruk niet geschikt voor complexe logo's. Bij foliedruk worden uw etiketten met folie bedrukt en niet met inkt. Foliedruk kan worden gecombineerd met andere druktechnieken.