Etiketten

Wij maken vrijwel elk soort etiket. Elke toepassing vraagt om een specifieke oplossing. Daarom werken wij met diverse materialen. En maken wij gebruik van meerdere productietechnieken.

Kwalitatief hoogwaardige etiketten
Kwaliteit begint bij kennis en ervaring. Maar de juiste machines zijn net zo belangrijk. Voor elke toepassing kunnen wij het juiste etiket produceren.

Etiketten met een barcode

Practiquette produceert barcode etiketten in elk formaat en in elke vorm. Voor industriƫle toepassingen kunt u eventueel kiezen voor slijtvast, watervast of hittebestendig materiaal.

Genummerde etiketten

Wilt u genummerde etiketten laten maken? U kunt uw etiketten laten voorzien van niet opvolgende unieke nummers of opvolgende nummers.

Hittebestendige etiketten

Zelfklevende hittebestendige etiketten hebben een speciale lijmlaag die ook na langdurige blootstelling aan een hoge temperatuur goed blijft hechten. De opdruk blijft leesbaar en de kleuren vervagen niet.

Watervaste etiketten

Zelfklevende watervaste etiketten hebben veel toepassingen en worden in vrijwel elke vorm en in elk formaat geleverd. Zowel de lijm als de opdruk zijn watervast.

Weersbestendige etiketten

Polyethyleen etiketten met een permanente lijmlaag zijn geschikt voor gebruik in een buitenomgeving. Eventueel kunnen uw etiketten worden gelamineerd als bescherming tegen de invloed van uv-licht.

Opvallende etiketten

Foliedruk etiketten worden niet met inkt bedrukt, maar met metaalkleurige folie. Foliedruk etiketten zien er bijzonder fraai en opvallend uit en zijn daarom uitstekend geschikt voor luxe producten.

Vraag een offerte aan